sunnuntai 29. tammikuuta 2017

HUIKEA LAUANTAI!

Lahden Gaalanäyttely oli se päivä, jolloin omat "oranssit" tekivät debyytin Cherry-Berry`s nimellä. Kaikki omakasvatit osallistuivat junnuluokkaan. Yamilet ja lainamies Beethoven osallistuivat avoimiin. Mukavasti napsahti L1:stä lähes kaikille rustiksille ja orange pointille. Nutmegit jäivät järjestään ilman L1, koskapa kaikilta puuttuu (odotetusti) kunnon tippaus, joka kuuluu nutmegeille. Mutta tämähän ei toki meitä haittaa, koskapa meidän nutmegit ovat vain apuvärinä rustiksille. 

Näyttelyssä esitettiin myös ihan ensimmäinen Cherry-Berry`s kasvattajaluokka (2 kasvattajaluokkaa, sijoitus 1) joka koostui seuraavista eläimistä:

Cherry-Berry`s Mahtava Mallu, rust point naaras
Cherry-Berry`s Gaunis Gitte, rust point naaras
Cherry-Berry`s Säkenöivä Saana, orange point naaras
Cherry-Berry`s Hank Solo, rust point uros

Arvostelu: Pitkäselkäinen ryhmä, jolla yhteneväiset tyypit (myös uros hieman naarasmainen). Perusväreissä vaihtelua tummuusasteissa. Hyvät pointit, tassut saisivat olla tummemmat).

Tuomarina toimi tänään S. Kumpulainen jonka tiukka linja piti tänään(kin) loppuun saakka. Näyttelyssä jaettiin vain 1 ROP -sija, joka matkasi meidän gerbolaan gerbiilin Hui Kauhistus Jia Jamilia -mukana.

Valitettavasti en ehtinyt VV palkintojen jakoon, mutta sain kuitenkin puhelun Saanalta heti palkintojenjaon jälkeen, että omistamani gerbiili, Hui Kauhistus Yamilet, on palkittu Vuoden Voittaja -palkinnolla! Muitakin omistamiani eläimiä oli palkittu, esim. Giten Öjvind, joka oli Cupvoittaja 2016 blackeissa ja Rebel`s Xantia, joka sekin oli oman väristensä (yellow nutmeg) CV 2016.  En oikein saata uskoa, että Yamilet on vuoden voittaja, saatika Öikkä paras black! Ensimmäisenä tuli mieleen, että onkohan tulokset laskettu väärin tai jotain :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti